У столиці у вівторок відбулася презентація ІІІ частини книги для дітей про правила дорожнього руху «1000 і 1 поворот».

Автором книги виступила Ольга Дробишева, маркетолог за фахом, а також ідеолог і координатор проекту Traffic Challenge.

«1000 та 1 поворот» — це книжка для сучасних дітей та батьків. Ольга розповідає, майже всі діти, які зізнаються, що порушували правила дорожнього руху, додають – перебігали дорогу на червоне світло або переходили в недозволеному місці разом з батьками. Тож автор прагне, аби хлопчики та дівчатка і самі навчалися, і впливали на своїх батьків.

«Я дуже рада, що маю нагоду сьогодні презентувати цю книгу - «1000 і 1 поворот. Веселі букви». БДР, або безпека дорожнього руху, бо ми говоримо, що треба максимально дотримуватися безпечної поведінки на дорозі», - зазначила автор книги, експерт з безпеки дорожнього руху (БДР) і голова Національної програми з безпеки дорожнього руху Traffic Challenge Ольга Дробишева.

Як повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький, ця книга вже довела свою ефективність і цікавість.

Також було зафіксовано рекорд до Книги рекордів України - найбільший тираж книги недержавного замовлення - 313 500 примірників.

Три частини книги «1000 і 1 поворот» - це благодійний проект, книга безкоштовно розповсюджується поліцейськими в дитячих садочках і школах.