ГОТУЄМОСЬ ДО ПОДІЇ!
12-13 ЖОВТНЯ в місті Ірпінь (Київська обл). на батьківщині великого письменника і перекладача Григорія Порфировича Кочура пройде МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ПЕРЕКЛАДАЧІВ "КОЧУР-ФЕСТ" за підтримки Ірпінської міської адміністрації і за участю всесвітньо відомих літераторів з різних країн, таких як:
-ЛАУРА ГАРАВАЛЬЯ (італійська поетеса, перекладач, директор Міжнародного фестивалю "Європа в віршах" в місті Комо, Італія);
-НІКОЛЬ ЛОРАН-КАТРІС (французька поетеса, перекладач, академік Європейської Академії наук, мистецтв і словесності, місто Париж, Франція);
-МІЛУТІН ДЖУРИЧКОВИЧ (сербський письменник, перекладач, член Королівської академії наук і мистецтв Сербії);
- ЙОН ДЯКОНЕСКУ (румунський письменник, перекладач, академік Румунської академії наук, Президент Міжнародної академії ім. М. Емінеску, директор Міжнародного фестивалю поезії в місті Крайове, Румунія).
Крім того, в рамках Фестивалю Надзвичайний і Повноважний Посол Киргизстану в Україні Жусупбек Шаріпов представить книгу "Чінгіз Айтматов - Останній письменник імперії" за участю автора Осмонакуна Ібрагімова (переклад - Микола Васьків).
Програма фестивалю буде опублікована 24 ВЕРЕСНЯ на сайті видавництва Саміт-Книга.
Висловлюємо щиру вдячність Главі Ірпінської міської ради Анастасії Попсуй за ініціативу і підтримку фестивалю!
ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ ВСІХ ЗАЦІКАВЛЕНИХ ПИСЬМЕННИКІВ І ВИДАВЦІВ, ФІЛОЛОГІВ І ЖУРНАЛІСТІВ, А ТАКОЖ ПРОСТО ЛЮБИТЕЛІВ ЛІТЕРАТУРИ.