Запрошуємо Вас на презентацію книги Маріанни Гончарової "Будь на моей стороне или 1002, Park St Grinnell, IA, USA", яка відбудеться 2 червня у Київському Будинку Книги (вул. Льва Толстого, 11/61). Початок о 19:00.

За участі легенди одеського гумору, капітана одеської команди КВН, головного редактора одеського журналу "Фонтан" - Валерія Хаїта.
Маріанна Гончарова - письменниця, журналіст, перекладач. Автор кількох книг оповідань і повістей ("Кенгуру в пиджаке", "Левый автобус", "В ожидании конца света", "Персеиды" и других, а также романа "Аргидава").
Постійний автор журналів "Фонтан" (Одеса), "Радуга" (Київ), тижневика "Дзеркало тижня" (Київ).
Переможець Міжнародного літературного конкурсу "Російська премія" (за повість "Дракон з Перкалаба").
«Writer-in-residence» - так називалася програма, за якою коледж американського містечка Гріннелл запросив до читання лекцій письменницю Маріанну Гончарову, - фантазерку і порушницю всяких правил і догм, людини, яка пригод навіть і не шукає: вони самі до неї біжать, летять, пливуть і вискакують із-за кутка. Тому всі її подорожі перетворюються в казку, у свято знайомства з новими місцями, людьми і тваринами.
Перед вами, дорогі читачі, ще одна, після Ільфа і Петрова, одноповерхова Америка. Америка двадцять першого століття, відкрита мандрівницею Маріанною Гончаровою...
До цього варто додати, що і в новій, запаморочливій книзі Маріанни - радість і смуток, ніжність і блискучий гумор - існують нерозривно й органічно.