Запрошуємо на презентацію книги Марини Малікової - письменниці і сценариста, лауреата премії "Золоте перо" та першого редактора журналу "COSMOPOLITAN-УКРАЇНА".

До книги увійшли оповідання «Приглашенная звезда» і роман-детектив «Мелкий жемчуг».

"Приглашенная звезда". Молодій письменниці доля подарувала шанс стати зіркою. І тут же забрала свій подарунок, не пояснивши, що покарана була зовсім не вона...

Героїня роману "Мелкий жемчуг" Олена стурбована долею подруги - Вікторії. У Вікторії бурхливий роман з якимось Костиком, і раптом вона виходить заміж за малознайомого німця і їде до нього. Раніше така відверта, вона нічого не розповідає Олені. Олена отримує від неї листа, в якому Віка каже про загрозливу їй небезпеку. Олена їде у відпустку до Німеччини, знаходить чоловіка Вікторії, і дізнається, що Віка вкрала у нього гроші й зникла в невідомому напрямку. Паралельно, провівши маленьке розслідування, Олена дізнається, що молода людина Вікторії, якого вона називала Костиком, є чоловіком однієї навіженої, але дуже симпатичної особи Лариси і звуть його Влад. Лариса приголомшена звісткою, що чоловік веде подвійне життя. Об'єднавшись, дівчата починають діяти.

Дата і час: 22 червня о 18:30.

Місце: книгарня «Буква» (вул. Б. Хмельницького, 3-Б).