Додаткові 1000 грн на книжки, хіба ж це не прикрасно?

Для того, щоб отримати кошти повністю вакцинованим особам потрібно:

  • Оформити віртуальний рахунок в одному з банків-партнерів. Віртуальну картку можна оформити в таких банках як Monobank, Альфа-банк, Укргазбанк, А-банк, Ощадбанк, Приватбанк.
  • Відправити заявку на отримання коштів в Дії. Додаток Дія потрібно оновити до останньої версії та підтягнути зелений сертифікат вакцинації. Після цього у категорії Послуги потрібно вибрати вкладку "єПідтримка" та відправити заявку на отримання коштів.
  • Оформити замовлення в "Саміт-книга".

1000 грн повинні надійти на рахунок впродовж двох днів. Після цього можна спокійно витрачати їх на обрані видання.

Оплатити свою покупку тисячею від держави можна на сайті під час його оформлення. Діє на всі служби доставки.

УВАГА! Для використання на сайті 1000 грн по програмі «єПідтримка» обов’язкова оплата онлайн. Вкажіть реквізити картки «єПідтримка» - номер картки, термії дії та код CCV, який знаходиться на звороті віртуальної картки (потрібно натиснути на картку). Оплатити замовлення потрібно відразу.
Кошти не можна використати на сайті на замовлення з післяплатою, оформлені через служби доставки України.

Якщо сума до сплати понад 1000 грн, доплатити різницю неможливо. В такому випадку можна оформити 2 замовлення, щоб одне з них відповідало сумі на картці «єПідтримка». Також кошти можна витрачати частинами.

1000 грн можна витратити впродовж 4 місяців з моменту зарахування коштів на картку. Якщо за цей термін кошти не витратити, вони повернуться державі.

На сайті "Саміт-книга" ви можете скористатися додатковими акціями і знижками для вигідних покупок. Акційні пропозиції ви можете знайті за посиланням https://sbook.com.ua/ru/38-ye-predlozheniya

Читайте разом з "Саміт-книга"!